Activiteiten

Trainingen

Van september tot april houden we elke woensdagavond tussen 21u en 22 u onze conditie op peil in het doelgroepenbad van het provinciaal domein Puyenbroeck. Dit zwembad met verstelbare bodem kan tot 3 meter diep gezet worden en zowel op de fysieke als techniek trainingen kunnen we ons hier in uitleven.

TrainingenZoals elke goeie duiker hunkeren de meeste van ons naar de Oosterschelde, Grevelingen, steengroeves, enz. Het ganse jaar door organiseren wij daarom clubduiken in deze wateren.

De fauna en flora zijn hier iets anders dan in de warme landen, maar als het zicht goed is geniet iedereen met volle teugen van de kreeften, krabben, vissen, zeesterren, oesterbanken, sepia’s, snotolf, enz. Probeer het éénmaal en je bent helemaal verkocht.

TrainingenDuiken zal altijd nummer 1 blijven in de club, maar naast het duiken organiseren wij ook andere activiteiten, zodat de leden elkaar eens op een andere manier kunnen leren kennen.

De afgelopen jaren waren de club-bowling en de barbecue de klassiekers

TrainingenHet hoogtepunt van het duikjaar waar iedereen naar uitkijkt is natuurlijk de duikreis. Zoals alles in de club is ook deze vrijblijvend en houden we ze budgetvriendelijk zodat iedereen die wil meekan. De topper is natuurlijk de Rode Zee, maar in de toekomst zijn andere locaties zeker mogelijk.

Hiervoor vragen we steeds iedereen zijn mening en hebben de leden inspraak over de formule en het budget. Eén ding staat vast: plezier, ambiance, aangename gesprekken en veel duiken !

Trainingen

Elk jaar organiseren we minimum één duikweekend. De favoriete locatie hiervoor is Zeeland, maar de steengroeves in Wallonië of zelfs Luxemburg behoren tot de mogelijkheden. Een vakantiepark is de ideale verblijfplaats, maar in onderling overleg kan dit ook op een andere locatie.

Eén ding is zeker, barbecues en duiken zijn de basisingrediënten voor elk duikweekend!

Reef Xplorers

Contacteer ons: Telefoon: 0490/66.12.96 - E-mail: info@reef-xplorers.be - Adres: Hijftestraat 95, 9080 Lochristi - www.reef-xplorers.be - Facebook  Instagram