Bestuur

Wim, Bart, Peter en Tim staan steeds voor u klaar! Samen zorgen zij voor alle activiteiten, buitenduiken, opleidingen, praktische zaken, trainingen, duikreis, duikweekend,... Zodat alle leden zich op een leuke en aangename manier kunnen profileren en vooral amuseren binnen de Reef Xplorers.


Voorzitter

Wim Van den Bossche is al van kidsbeen af een echte waterrat. Hij is lid van de eerste minuut en onze gedreven voorzitter. Ondertussen heeft Wim zijn opleiding tot DiveMaster voltooid.
Wie geen schrik heeft van de kou is bij Wim aan het juiste adres; droogpakduiken is zijn ding! Van zodra het even kan, knijpt hij er graag eens tussenuit voor een duik op een van de vele Belgische of Nederlandse duikstekken.
Naast duiken is Wim ook graag bezig met fotografie en digitale beeldbewerking; je zal hem dus vaak met een camera tegen komen...boven en onder water!
Opleidingen

Bart Baeten volgde de Padi Open Water opleiding in 2003 en  door de jaren heen verfijnde hij zijn skills tot PADI Master Scuba Dive Trainer.
Binnen de club is Bart verantwoordelijk voor de opleidingen van Open Water tot Divemaster. Vooral de specialty "Adaptive Techniques" springt hierbij in het oog. Hierdoor kunnen wij ook aangepaste opleidingen aanbieden aan mensen met een zichtbare of niet zichtbare beperking.
Bovenal wil hij zijn kennis en passie doorgeven aan de leden, hun vertrouwen versterken en openstaan voor vragen i.v.m de opleiding en advies voor materiaal.Secretaris

Peter Moerman had reeds in het verleden enkele duikinitiaties gedaan, maar het was er nog niet van gekomen om de stap te zetten naar een duikclub. De opstart van Reef-Xplorers in Lochristi was voor hem de ideale ‘trigger’. Een initiatie in de club begin 2017 deed de rest. Ondertussen is hij fel gebeten door de duikmicrobe en samen met zijn vrouw behaalde hij reeds zijn Padi Advanced Open Water diploma.
Met reeds bestuurservaring in het verenigingsleven zag hij het volledig zitten om het secretariaat en het beheer van het materiaal op zich te nemen.


Penningmeester

Tim De Boeck behaalde in 2017 zijn Padi Open Water brevet in de koele Zuid-Afrikaanse wateren. Hij sloot zich in 2018 aan bij de Reef Xplorers om de Belgische & Nederlandse onderwaterwereld te ontdekken en voltooide ondertussen zijn PADI Rescue Diver opleiding. Naast duiken is Tim gepassioneerd door reizen, het verlangslijstje met Tropische en minder tropische duikspots is nog lang. Binnen de club houdt hij de financiële touwtjes strak in handen.
Next stop... Diving Paradise!


Reef Xplorers

Contacteer ons: Telefoon: 0490/66.12.96 - E-mail: info@reef-xplorers.be - Adres: Hijftestraat 95, 9080 Lochristi - www.reef-xplorers.be - Facebook  Instagram