Ontstaan

Het idee van een recreatieve duikclub in een bloeiende gemeente zoals Lochristi bestaat al enige jaren. Sinds kort hebben enkele actieve duikers, die zelf veel ervaring hebben binnen het clubgebeuren en de duiksport, het initiatief genomen om de stap te zetten.

Reef Xplorers is het resultaat, een club waar iedereen met interesse voor het duiken welkom is. Een vriendenclub, waar de aandacht voor het fysieke aspect niet verloren gaat, waar veiligheid belangrijk is en waar respect, samenhorigheid en amusement een wekelijkse afspraak zijn. Reef Xplorers is opgericht om ervaren duikers samen te brengen maar ook om nieuwe ontdekkers hun eerste stappen onder water te laten nemen. Niets is mooier dan het bonzend hartje en de stralende lach van iemand die voor het eerst onder water ademt en het prachtige submarine leven ontdekt.

Lees verder op de site voor de mogelijkheden: opleidingen van beginner tot DiveMaster, clubduiken, duikweekend, duikreis, club barbecue, duikfuif, enz. Aarzel niet om contact op te nemen, de eerste 2 zwembadtrainingen zijn gratis!

Reef Xplorers

Contacteer ons: Telefoon: 0496/94.91.74 - E-mail: info@reef-xplorers.be - Adres: Hijftestraat 95, 9080 Lochristi - www.reef-xplorers.be - Facebook