Ontstaan

In 2017 hebben enkele actieve duikers, met ervaring binnen het clubgebeuren en de duiksport de stap gezet om een recreatieve duikclub op te richten.

Reef Xplorers is het resultaat, een club waar iedereen met interesse voor het duiken welkom is. Een vriendenclub, waar de aandacht voor het fysieke aspect niet verloren gaat, waar veiligheid belangrijk is en waar respect, samenhorigheid en amusement centraal staan.
Ondertussen is de club uitgegroeid tot een actieve vereninging met leden uit Lochristi, Gent, Zelzate en ver daarbuiten. Reef Xplorers is opgericht om ervaren duikers samen te brengen maar ook om nieuwe ontdekkers hun eerste stappen onder water te laten nemen. Niets is mooier dan het bonzend hartje en de stralende lach van iemand die voor het eerst onder water ademt en het prachtige submarine leven ontdekt.

Lees verder op de site voor de mogelijkheden: opleidingen van beginner tot DiveMaster, specialties, clubduiken, duikweekend, duikreis, en andere clubactiviteiten. Neem contact op, de eerste 2 zwembadtrainingen zijn gratis!

Reef Xplorers

Contacteer ons: Telefoon: 0490/66.12.96 - E-mail: info@reef-xplorers.be - Adres: Hijftestraat 95, 9080 Lochristi - www.reef-xplorers.be - Facebook  Instagram