Staff

Momenteel beschikt de club over 1 Instructeur (OWSI: Open water scuba instructor, en 1 Divemaster. Binnenkort komen daar een paar Divemasters bij. Hierdoor kunnen we u dan alle opleidingen op een snelle en professionele manier aanbieden


Instructeur OWSI: Bart Baeten

Bart is sinds 2013 OWSI instructeur bij Padi
(Open water scuba instructor). Hiermee mag hij alle opleidingen verzorgen van Open water diver tot en met Divemaster. Met zijn oog voor detail, zijn gedrevenheid en zijn doorzettingsvermogen om goeie duikers op te leiden wordt hij door iedereen gewaardeerd en gerespecteerd in de club. Als bestuurslid is hij ook verantwoordelijk voor de opleidingen en de samenwerking met andere instructeurs. Zijn ambitie naar de toekomst toe:
MSDT (master scuba diver trainer).

Divemaster: Maarten De Rijcke

Als kind was Maarten al gefascineerd door dieren en het onderwaterleven in het bijzonder. Daarom koos hij later resoluut voor de opleiding Mariene bioloog. Het duiken volgde vanzelf. Sinds kort is hij ook gedoctoreerd en hebben we een doctor in onze club.
In 2010 behaalde hij zijn eerste Open Water diploma en al snel groeide hij door tot Padi DiveMaster. De stilte, de gewichtloosheid, het waarnemen van het natuurlijk gedrag van dieren en het gevoel deel te zijn van een ecosysteem, maakt het duiken voor hem een onbeschrijfelijke ervaring.


Reef Xplorers

Contacteer ons: Telefoon: 0496/94.91.74 - E-mail: info@reef-xplorers.be - Adres: Hijftestraat 95, 9080 Lochristi - www.reef-xplorers.be - Facebook